Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2021-06-16 09:21:57
Három ittas járművezető Vas megyében

Az egyik sofőr a vezetői engedélyét sem tartotta magánál.
 
A járőrök 2021. június 15-én, a késő esti órákban Szombathelyen, a Bártfa utcában igazoltattak egy helyi gépjárművezetőt. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. A férfi a vezetői engedélyét nem tudta átadni a rendőröknek, mivel azt nem tartotta magánál. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrök 2021. június 15-én, egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit igazoltattak Csákánydoroszló belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit igazoltattak a rendőrök 2021. június 15-én, Celldömölkön. Az intézkedés során a helyi motorossal szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult a Celldömölki Rendőrkapitányságon.


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink