Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-08-12 13:08:50
Balesetek Vas megyében

Az elmúlt 24 órában történt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén munkatársaink az elmúlt 24 órában kettő, halálos, egy, súlyos, egy könnyű, valamint öt, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.    

Egy személy életét vesztette abban a közlekedési balesetben, amely 2019. augusztus 12-én 4 óra 54 perckor történt a 8-as számú főúton, Jánosháza térségében. Egy 35 éves bonyhádi férfi közlekedett személygépkocsival Jánosháza felől a 8-as és a 84-es számú főút körforgalma irányába, amikor – eddig ismeretlen okok miatt – áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépjárművel. Az ütközés következtében a személygépkocsit vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Szintén halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2019. augusztus 11-én a 84-es számú főúton, Jánosháza térségében. Egy 80 éves budapesti lakos közlekedett személygépkocsival a főúton, Sárvár felől Sümeg irányába. Haladása során a főút 40-es kilométerszelvényében előbb jobbra lehúzódott, majd balra kanyarodott egy mezőgazdasági bekötőút irányába. A manővert azonban nem kellő körültekintéssel hajtotta végre, amelynek következtében nekiütközött a járműve előzésében lévő, soproni lakos által vezetett személygépkocsi. Az idős férfi által vezetett személygépkocsi a bal oldali árokba csapódott és az oldalára borulva állt meg. A budapesti sofőr és utasa a kórházba szállítást követően életét vesztette. A balesetben további egy személy súlyos, egy személy pedig könnyű sérülést szenvedett.  
Mindkét baleset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.
 
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. augusztus 11-én, Torony településen. Egy helyi férfi közlekedett személygépkocsival az Ady Endre utcában, Sé település felől a Kossuth Lajos utca irányába. Egy kocsisor előzésébe kezdett, amelynek során elvesztette uralmát járműve felett, lehajtott az úttestről és egy fának csapódva állt meg. A balesetben a férfi és utasa is súlyos sérülést szenvedett. A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek munkatársaink 2019. augusztus 11-én, a 8-as számú főúton. Egy 53 éves balogunyomi férfi közlekedett személygépkocsival Csákánydoroszló felől Körmend irányába. Haladása során későn észlelte a főút 169-es kilométerszelvényében előtte forgalmi okok miatt megálló személygépkocsit és annak hátuljának ütközött. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett, további egy tehergépjárműben keletkezett anyagi kár. A Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.
 
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Legyenek előzékenyek a közlekedésben részt vevőkkel szemben!
 
… hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

2024-03-28 09:41

Nyertes pályázat

Új óvodakertet hoznak létreTovább

2024-03-28 09:29

Pályázati kiírás

ingatlan bérbeadásaTovább

2024-03-27 14:00

Iskolai beiratkozás

2024/2025-s tanévTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink