Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-05-19 10:15:24
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén munkatársaink az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel járó, valamint három anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. 

Egy molnaszecsődi férfi személygépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Egyházashollós irányába, amikor a 8-as főút 153-as kilométerszelvényénél az előtte forgalmi okból fékező személygépkocsi hátuljának ütközött, amit nekitolt az előttük lekanyarodó gépjárműnek. A balesetben három gépjármű rongálódott meg, és az elsődleges orvosi vélemény szerint hárman könnyű sérülést szenvedtek. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Egy soltvadkerti férfi személygépkocsival közlekedett Körmend felől Csákánydoroszló irányába, és a 8-as főút 168-as kilométerszelvényénél az útpadka melletti szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a Volkswagen vezetője, könnyű sérüléseket szenvedett. A körmendi rendőrök az intézkedés során alkoholszondát is alkalmaztak, amely a sofőr esetében pozitív értéket mutatott. A férfivel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – baleset okozása miatt szabálysértési, és a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Körmendi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Alkohol fogyasztását követően ült motorra az a 25 éves helyi lakos, aki Oszkón a Kossuth úton elvesztette uralmát a motorkerékpárja felett és a földútra esett. Az intézkedés során a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A férfivel szemben baleset okozása miatt szabálysértési, és a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.


..., hogy mindenki hazaérjen!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-06-05 10:41

Körözés volt ellene érvényben

a körmendi rendőrök elfogták a férfitTovább

2020-06-05 09:24

Megjelent a Körmendi Híradó

2020. június 5. XVIII. évfolyam 9. számTovább

2020-06-05 09:11

Városi Televízió műsorajánló

10. Körmendi BöngészőTovább

2020-06-05 08:49

3970 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

és elhunyt 3 krónikus betegTovább

2020-06-05 08:42

Trianaon 100 - Emlékséta

A Nemzeti Összetartozás NapjaTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink