Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2020-07-24 08:35:06
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három, súlyos és négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink három, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, közlekedési baleset történt 2020. július 23-án, Szombathely külterületén. Egy helyi lakos gépkocsival közlekedett a 86-os számú főút és a 87-es számú főút Szombathelyt elkerülő szakaszán. Haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére a kereszteződésbe balra kanyarodva behajtott, ahol összeütközött egy gépkocsival. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetet okozó sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. július 23-án, Szombathelyen. Egy helyi lakos gépkocsival a Garai János utcában megfordulás közben nekiütközött egy ott parkoló autónak. Az ütközés miatt elmozduló gépkocsi fellökte a mellette várakozó nőt és férfit. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő súlyos, a férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.    

Súlyosan megsérült az a járművezető is, aki 2020. július 23-án szenvedett balesetet a 7455-ös számú úton, Szalafő és Keserűszer között. Egy besenyszögi lakos kerékpárral közlekedett Őriszentpéter irányába, amikor az út 1-es kilométerszelvényében egy lejtős útszakaszon elvesztette uralmát a kerékpár irányítása felett, az útpadkának ütközött és elesett. A kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült. A baleset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ugyancsak személyi sérülés történt annál a két közlekedési balesetnél is, amelyek 2020. július 23-án, a kora délutáni órákban történtek a 86-os számú főút Petőfitelep és Balogunyom közötti szakaszán. Egy balogunyomi lakos gépkocsival közlekedett a 86-os számú főúton Körmend irányából Szombathely irányába. Haladása során a 69-es kilométerszelvényben későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt lassító gépkocsit és összeütköztek.

Egy balogunyomi lakos tehergépkocsival közlekedett a 86-os számú főúton Körmend irányából Szombathely irányába. Haladása során a 69-es kilométerszelvényben későn észlelete az előtte forgalmi okok miatt megálló gépkocsit és összeütköztek.

Mindkét balesetben a gépkocsivezető és utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetek körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.  

Közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. július 23-án, Szentgotthárd belterületén. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Hunyadi János utca felől a Széll Kálmán tér irányába a kijelölt kerékpárúton. Haladása során a gyalogátkelőhelyre hajtott és nekiütközött egy arra közlekedő gépkocsinak. Az ütközés következtében a kerékpáros az úttestre esett és – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
 
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek munkatársaink 2020. július 23-án, a 8451-es számú úton. Egy osztrák állampolgár személygépkocsival közlekedett Sárvár irányából Ostffyasszonyfa irányába, amikor a 9-es kilométerszelvényben egy jobbra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett és egy fának ütközött. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.
 
Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

… hogy mindenki hazaérjen!



Forrás: police.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink