Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-12 11:26:15
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül hat, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.
Egy kapubeállóból tolatott ki személygépkocsijával egy helyi férfi Püspökmolnáriban, amikor elsodort egy kerékpárral közlekedő nőt. Az asszony az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. A Körmendi Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit.

A 8-as számú főúton, Jánosháza térségében állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő várpalotai férfit. A sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.


A rendőrség befejezte az ügy vizsgálatát.

A járőrök 2018. május 21-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a két férfit, akik az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – megütöttek egy másik személyt Balogunyom külterületén. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a szombathelyi sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A nyomozók a 30 éves szombathelyi és a 41 éves sajtoskáli férfit gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségnek átadta.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink