Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-01-26 00:00
A rendőrök 2019. január 25-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak Szombathelyen. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi alkohol fogyasztását követően ült volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is igazolt, ezért előállították.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült volán mögé az a helyi lakos, akit a járőrök 2019. január 25-én igazoltattak Szentgotthárdon. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították.

A járőrök egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost ellenőriztek 2019. január 25-én Körmenden. A férfi szintén úgy vett részt gépjárművével a közúti forgalomban, hogy vezetés előtt alkoholt fogyasztott, melyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter is igazolt.

Mindhárom gépjárművezetővel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indított az illetékes Rendőrkapitányság.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A járőrök 2019. január 25-én egy körmendi lakost igazoltattak a 8722-es számú úton, Körmend belterületén. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a férfi autójára egy másik gépjárműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel. A 46 éves férfit a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pedig büntetőeljárást indítottak.

A rendőrök egy helyi lakost igazoltattak 2019. január 25-én Sárváron. Az intézkedés során megállapították, hogy a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, a Sárvári Járási Hivatal, valamint a Soproni Rendőrkapitányság is elrendelte a férfi körözését, ezért elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.

A rendőrök 2019. január 25-én a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a szombathelyi lakost, aki – szóváltást követően – több alkalommal megütött egy férfit Kőszegen. A nyomozók a 28 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink