Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-04-30 09:06:16
Egy Zsédeny felől Sárvár irányába tartó férfi személygépkocsijával elsodort egy, az úttesten kerékpárján ülve átkelni akaró helyi férfit. A biciklis, akivel szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. A Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Egy lejtős, kanyargós útszakaszon elveszítette egyensúlyát és kerékpárjáról az úttestre esett egy helyi fiatal Celldömölkön. A baleset következtében a fiú az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A Celldömölki Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda annál a helyi férfinél, aki Szombathelyen, a Muskátli utcában személygépkocsijával egy kerítésnek ütközött. A baleset következtében a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. Vele szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Az ellenőrzés során testvére adatait diktálta be az őt igazoltató rendőrnek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi férfi a megyeszékhelyen. Személyazonosságának megállapításakor kiderült, hogy a motoros járművezetéstől eltiltás hatálya alatt közlekedett. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Tettlegességbe torkollott a nézeteltérés két helyi és két kőszegi nő között Szombathelyen. Az intézkedés során kiderült, hogy a 23 éves R. Vivien, a 23 éves N. Fanni, a 26 éves F. Edina és a 34 éves Sz. Éva kölcsönösen bántalmazták egymást az egyik vendéglátóegységnél. Velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A 7361-es számú úton, Csehi felől Oszkó irányába tartott személygépkocsijával egy budapesti férfi, amikor letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára és előbb egy közúti jelzőtáblának ütközött, majd az árokba sodródott. A sofőr, akinél az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

A 74-es számú főúton, Győrvár térségében ellenőriztek munkatársaink egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Mint kiderült, a járművön található rendszámot egy másik gépkocsira adták ki, ezért a sofőrt előállították és kihallgatták. A 17 éves pácsonyi fiatallal szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink