Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2019-04-05 11:56:16
Alkohol fogyasztását követően ült volán mögé az a két gépkocsivezető, akiket az elmúlt 24 órában Szombathelyen igazoltattak a járőrök. A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív eredményt mutatott. Az intézkedések során munkatársaink megállapították továbbá, hogy a gépjárművezetők közül egyikük sem rendelkezik járművezetői engedéllyel. A férfiakkal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.
A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

A rendőrök 2019. április 4-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakossal szemben intézkedtek Szombathelyen. Munkatársaink megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás.

A rendőrök egy személygépkocsival közlekedő dukai férfit igazoltattak 2019. április 4-én a 86-os számú főúton, Nádasd térségében. Munkatársaink az intézkedés során megállapították, hogy a 42 éves sofőr nem a gépjárműre kiadott hatósági jelzéssel ellátva vezette a járművet, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Körmendi Rendőrkapitányság az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-06-06 10:30

Gyorshajtók a 88-as számú főúton

Újabb felelőtlen járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrökTovább

2020-06-06 10:18

Mobilapplikáción is elérhető

a NAV Online Számlázó programjaTovább

2020-06-06 09:32

3990 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

és elhunyt 3 idős, krónikus betegTovább

2020-06-06 08:24

Megszűnt a határellenőrzés

a magyar-szlovák és a magyar-osztrák határonTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink