Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-06-10 10:06:35
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársaink – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. június 10-én Celldömölkön. Egy 18 éves vönöcki férfi személygépkocsival közlekedett a Pápai úton, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközi sávba és több esetben a – szintbeli különbséggel elválasztott – járdának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

A rendőrök 2018. június 9-én elfogták és a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították azt a 45 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – több esetben is megütött egy nőt Kőszegen. A sértett – az elsődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók S. Andrást gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A járőrök 2018. június 9-én egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak Gérce külterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a 37 éves gércei lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vezette a járművet, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

A járőrök 2018. június 9-én személyautóval közlekedő férfiakat igazoltattak Körmenden és Molnaszecsődön. Az intézkedés során a sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért munkatársaink a 47 éves és a 48 éves osztrák állampolgárságú gépjárművezetőt, valamint a 44 éves körmendi férfit előállították. A Körmendi Rendőrkapitányság a sofőrökkel szemben – járművezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. június 10-én az a kőszegi lakos is, akit Celldömölkön igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 47 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Celldömölki Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.
A balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a közlekedők figyelmét, ha autóba, volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink