Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

2018-09-17 08:17:38
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos és két, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül egy, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Segédmotoros kerékpárjával közlekedett Vép belterületén egy fiatal, amikor egy fékezést követően járműve a kavicsos úton megcsúszott és a fiú az úttestre esett. A motor vezetője a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült.

A Szalónak utcából a  Felsőőr utcába akart kanyarodni egy személygépkocsival közlekedő helyi férfi, azonban a manőver során egy, neki jobbról érkező Opel típusú személygépkocsival ütközött. Az Opel a baleset következtében egy villanyoszlopnak csapódott és a sofőr az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült.

A 8-as számú főúton Körmend felől Magyarszecsőd irányába tartott tehergépkocsijával egy ajkai lakos, amikor a főút 159+900-as kilométerszelvényénél letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd az árokba sodródott. A baleset következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az illetékes rendőrkapitányságokon vizsgálják a balesetek körülményeit.
 
Egy személygépkocsival közlekedő helyi és egy felsőcsatári nő akadt fenn az ellenőrzésen Szombathelyen. Mindkét sofőr esetében alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A felsőcsatári nő vezetői engedélyét a helyszínen elvették a rendőrök, de a helyi nőről kiderült, hogy nem rendelkezik a szükséges okmányokkal, ezért szabálysértési eljárás is indult ellene.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink