Hírek, aktuális / Rendőrségi hírek

Egy 89 éves asszonyt értek tetten az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai 2016. december 1-jén, miközben sajtot kísérelt meg a boltból elvinni. A nőt előállították és meghallgatták. Vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Közel tíz köbméternyi tintapatront találtak az egyik sorokpolányi ingatlanon 2016. december 2-án. Az adatgyűjtést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai előállítottak egy 29 éves helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül helyezte el a területen a már hulladékká vált anyagot.

Az ügyben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Késélezés ürügyén jutottak be ismeretlen személyek az egyik szombathelyi lakásba 2016. december 2-án, majd az ott lakó figyelmét elterelve a szekrényéből készpénzt vittek magukkal. Az asszony már csak az idegenek távozását követően észlelte, hogy megkárosították. Az ügyben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy senkit ne engedjen be a lakásába, amíg az ismeretlen személyazonosságáról nem győződött meg hitelt érdemlően! Ha azonban megtörtént a bűncselekmény, hívja a Rendőrséget!

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-07-19 05:12

Koszovói válogatott játékos igazolt az Egis Körmendhez

háromszoros szlovén bajnokTovább

2019-07-18 17:34

Rendőrségi felhívás

Szemtanúkat keresnekTovább

2019-07-18 09:41

Rendőrségi hírek

Közlekedési baleset KörmendenTovább

2019-07-18 08:44

Cantemus Gyermekkórus

koncertje VasváronTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink