Hírek, aktuális / Oktatási szakemberek, pedagógus szakértők, fejlesztők találkozója Körmenden

2017-09-27 11:22:00
Oktatási szakemberek, pedagógus szakértők,
fejlesztők találkozója Körmenden
2017. szeptember 22-24.
Mi köznevelési szakértők trénereinek, vizsgáztatóinak 3 éves barátsága töretlenül virágzik, évente 3-4 alkalommal találkozunk valamelyikünk városában.
Olykor csökken, olykor bővebb létszámmal veszünk részt a találkozókon, melyeken mindig az oktatáspolitika, a pedagógusok legfőbb kérdései hangzanak el, kerülnek megvitatásra. A baráti társaság tagjai közt általános-, és középiskolai igazgatók, tanárok, óvodavezetők – akik valamennyien mesterpedagógusok, és köznevelési szakértők -, tantárgyfejlesztők, a Nemzeti Pedagóguskar vezetői, az Oktatási Kerekasztal tagjai, az Oktatási Hivatal és az EMMI munkatársai találhatók.
Már több találkozó résztvevőjeként felvállaltam, mint vendéglátó – szervező, hogy városunkat, és a csodás Őrséget kicsit megmutassam az ország messzebb pontjáról érkezőknek. A vendégek Miskolcról, Szegedről, Pécsről, Hajdúböszörményből, Encsről, Budapestről, Győrből, Bicskéről, Sonkádról, Zalaegerszegről, Fajszról, Kecelről, Sonkádról és Fehérgyarmatról érkeztek.

Pénteken este előadások, szakmai kérdések, vita került terítékre.
A városvezetés nevében Tóth Gábor köszöntötte a részvevőket. Szombaton kezdetét vette a pihenés, és kirándulás. Ellátogattak a Vadászlakba, átsétáltak a Várkerten, megtekintették a nemrég nyílt rovarkiállítást, és a Batthyányt kastélyt. Látogatást tettek a Dr.Batthyányé Coreth Mária Óvoda és Bölcsőde Bartóki székhelyintézményében, majd a Rönöki Székelytanya csárdában egy ebéd elfogyasztását követően továbbutaztak az Őrségbe, a Veleméri Szentháromság templom megtekintésére. A fáradalmak kipihenésére a MJUS Hotel nyújtott számukra ideális lehetőséget.
A gyönyörű környék, a kifogástalan ellátás visszatéréseik megfogalmazására ösztönözte őket. Köszönetemet szeretném kifejezni a vendégek kényelmében, kiszolgálásában segítőknek!
Kőházyné Fasching Anikó

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink