Hírek, aktuális / Négy tűzeset a hétvégén

2017-09-11 16:53:10
Vasváron, Szombathelyen, Celldömölkön és Jákon is oltottak a Vas megyei tűzoltók az elmúlt hétvégén.

Vasváron, a Szentmihályfalvi utca egyik lakásához riasztották a vasvári önkormányzati tűzoltókat pénteken délután. A lakás fürdőszobájában rongyok égtek. A vasvári egység az ablakot betörve a lakásba behatolt, ahol egy kutyát talált. A tűzoltók kihozták az állatot a füsttel telítődött lakásból, közben egy vízsugárral megszüntették a lánggal égést, majd átszellőztették az ingatlant. A tűzben nem sérült meg senki.

Henger szalmabála égett egy melléképületben Jákon, a Szabadnép utcában szombaton délután. A tűzhöz a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűz oltását a Vas megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította. A melléképület egy családi házzal volt egybeépítve, így a tűz részben a lakóházra is átterjedt. A tűzoltók kiérkezéséig a tulajdonos egy gázpalackot kihozott a házból. A tűzben nem sérült meg senki. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

Negyedik emeleti lakás konyhájában keletkezett tűz Celldömölkön, a Vasvári Pál utcában szombaton a késő esti órákban. A tűzben nem sérült meg senki, viszont a lépcsőház füsttel telítődött. A celldömölki és a sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek összesen hat lakásból tíz embert kísértek a szabad levegőre. Egy porral oltó készülékkel és kézi szerszámokkal megszüntették a lángokat, majd átvizsgálták az épületet.

Elektromos hirdetőoszlop vezérlő egysége izzott, füstölt, Szombathelyen a Körmendi úton vasárnap hajnalban. A szombathelyi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően kéziszerszámokkal megbontották az oszlopot, majd porral oltóval megszüntették az izzást. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

VAS MKVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-07-19 05:12

Koszovói válogatott játékos igazolt az Egis Körmendhez

háromszoros szlovén bajnokTovább

2019-07-18 17:34

Rendőrségi felhívás

Szemtanúkat keresnekTovább

2019-07-18 09:41

Rendőrségi hírek

Közlekedési baleset KörmendenTovább

2019-07-18 08:44

Cantemus Gyermekkórus

koncertje VasváronTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink