Hírek, aktuális / Lakossági fórum

2019-03-28 13:20:20
 
MEGHÍVÓ
LAKOSSÁGI FÓRUMRA



Kedves Lakástulajdonos!
 
Tájékoztatjuk, hogy megkezdődtek a "Körmend keleti városrész csapadékvíz-elvezetése" című projekt kivitelezési munkálatai.
 
Körmend város csapadékvíz elvezető rendszere valaha jól funkcionált, esetleges gondot csak az időnként előforduló árvizek jelentettek. A város fejlődésével azonban az új lakó-, és iparterületek miatt megnövekedett csapadék mennyiség biztonságos elvezetése problémákat vetett fel. Körmend város belterületén zárt rendszerű csapadékvíz-csatornahálózat és nyílt árkos vízelvezetés üzemel. Az utcáknak jelenleg mintegy 60 %-a csatornázott.
 
A fejlesztés célja: csapadékvíz elvezetés hiányosságai miatt bekövetkező vízkárok megelőzése, a Körmend keleti városrész (vasút-Hunyadi utca-Felsőberki-övárok által határol terület) csapadékvíz elvezető létesítményeinek kialakítása.
 
Körmend Város Önkormányzata és a munkálatokat végző társaság munkatársai lakossági fórumon tájékoztatják Önöket a munkafolyamatok egyes fázisairól, az esetleges kellemetlenségekről.
 
A lakossági fórum helye és ideje:
Körmend Város Önkormányzata - Nagyterem (1. em.)
Április 4. (Csütörtök), 16:00 óra
 
Jöjjön el, legyen tájékozott arról, ami Önök körül történik! A kivitelezési munkák alatt pedig kérjük türelmét, hiszen esetenként megzavarhatjuk nyugalmukat, kényelmüket, de mindez az Önök érdekeit szolgálja, hiszen a munkálatok végére egy biztonságosabb lakókörnyezetet hozunk létre.
 
Bebes István
polgármester


 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink