Hírek, aktuális / Közös megegyezés

2019-11-11 22:16:01
Közös megegyezés – Sabáli Balázs távozik

Távozik csapatunk éléről vezetőedzőnk Sabáli Balázs, aki közös megegyezéssel bontott szerződést klubunkkal

Ez az évad sajnos nem úgy indult, ahogy reméltük. Vezetőségünkkel egyetemben, szakvezetőnk, Sabáli Balázs is – aki a soproni férfi kosárlabda történetének egyik legsikeresebb edzője – úgy érezte, hogy most egy új szakember, egy másik tréner segíthet, aki új impulzust adhat a társaságnak és felrázhatja a csapatot. Most tehát közös megegyezéssel elválnak a klub és – ahogy a városban és a sportágban mindenki nevezte – Sabi útjai.
Klubunk köszönettel tartozik Sabáli Balázsnak, azokért a fényes és szép sikerekért – gondolunk itt elsősorban a Magyar Kupa ezüst- és a bajnoki bronzéremre – amelyet csapatunk az ő irányításával ért el, és azért is, mert két éve, amikor igen nehéz helyzetben volt együttesünk, segített és végül bent tartotta az élvonalban csapatunkat. Elismerve és még egyszer megköszönve Sabáli Balázsnak az SKC-ért végzett munkáját, sok sikert kívánunk további pályafutásához.
Vezetőségünk, keresi a csapathoz a megfelelő felkészültségű új vezetőedzőt. Amíg nem találjuk meg, addig Bors Miklós másodedző és Sterbenz László szakmai igazgató vezeti az edzéseket. A már korábban távozó Damier Pitts helyére,  már az új edző javaslata alapján próbálunk majd másik irányítót szerződtetni.

Forrás: skc.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-19 09:16

Szavalóverseny a Költészet Napja alkalmából

Nevezési határidő: április 22.Tovább

2024-03-19 09:06

Idén 780 éves lesz a város, készülnek az évfordulóra

Egyeztető fórumot tartottak a város civil szervezeteinek részvételévelTovább

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink