Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-10-26 09:19:09
Közlekedési balesetek

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további kettő, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. október 25-én, Körmenden. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Rákóczi Ferenc úton Csákánydoroszló felől Magyarszecsőd irányába, amikor haladása során a forgalomirányító jelzőlámpa piros jelzése ellenére behajtott a Dr. Batthyány-Strattmann László utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy másik gépjárművel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben két személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. október 25-én, a 84-es számú főúton. Egy soproni lakos motorkerékpárral közlekedett Sopron felől Sárvár irányába, amikor haladása során a főút 75-ös kilométerszelvényénél elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Sárvári Rendőrkapitányság.

A romló látási viszonyok komoly veszélyforrásnak számítanak, ezért különösen fontos a láthatóság és a járművek kivilágítása.

A balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, ha a közlekedésük során a szabályokat betartják, egymásra odafigyelnek, türelmesek, toleránsak és empatikusak egymással.  
Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-11-23 19:27

Mától lehet pályázni elektromos kerékpárokra

2021. október 29-igTovább

2020-11-23 19:00

Idősek vásárlási sávja

A legfonotsabb részletekTovább

2020-11-23 10:53

Így vásároljunk mobiltelefont idős hozzátartozóinknak karácsonyra

A pandémia az idősek digitalizációját is gyorsítottaTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink