Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2019-11-24 09:30:58
Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további egy, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. november 23-án, a 87-es számú főúton. Egy veresegyházi lakos tehergépjárművel közlekedett Táplánszentkereszt felől Tanakajd irányába, amikor a főút 16-os kilométerszelvényénél, a gépjárművének tetejére rögzített létra lerepült és a vele szemben közlekedő autó szélvédőjébe csapódott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a személyautó sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2019. november 23-án, a 86-os számú főúton. Egy szombathelyi lakos autóbusszal közlekedett Körmend felől Nádasd irányába, amikor haladása során a főút 51-es kilométerszelvényénél későn észlelte az előtte, forgalmi okok miatt megálló személyautót és a hátuljának ütközött. A balesetben az autó sofőrje – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a személyautó vezetője alkoholt fogyasztott elindulás előtt, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is bizonyított, ezért a férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. november 23-án, a 8-as számú főúton. Egy osztrák állampolgár személyautóval közlekedett Molnaszecsőd irányából Magyarszecsőd felé, amikor haladása során az út 157-es kilométerszelvényénél egy szarvas ugrott a gépkocsi elé, amelyet elütött. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gépjármű vezetője, valamint utasa könnyű sérüléseket szenvedtek.

A vadbalesetek elkerülésének érdekében, kérjük, hogy ne csak a táblákkal jelzett szakaszokon közlekedjenek óvatosan, hanem az erdők, valamint a termőföldek mellett is, különösen az esti és az éjszakai órákban!

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!


… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

2024-04-23 08:53

Szurkolói ankétot tartottak Körmenden

A szurkolók nem maradtak adósak a kérdésekkel.Tovább

2024-04-23 08:43

A körmendiek számíthatnak rájuk

évértékelő közgyűlésTovább

2024-04-22 18:00

Választási hírek

nyilvántartásba vételi határozatokTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink