Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2021-02-22 09:35:14
Közlekedési balesetek
Az elmúlt 24 órában történt

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink négy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2021. február 21-én, a 7457-es számú úton. Egy szalafői lakos személygépkocsival közlekedett Apátistvánfalva irányába, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd egy terelőtáblát elsodorva, az árokba csapódva állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett.

Könnyebben megsérült az a kerékpáros, aki egy autóssal ütközött 2021. február 21-én, Körmenden. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett a Hunyadi János utcában, amikor kanyarodása során elsodort egy, a Móricz Zsigmond utcában kerékpározó férfit. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a kerékpáros ittasan ült a járművére, amelyet a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is bizonyított.

Mindkét eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!

… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2021-02-24 19:36

Fontos tudnivalók oltás előtt

Az olthatóság elbírálását minden esetben az oltóorvos végziTovább

2021-02-24 18:22

Érkeznek a gépjárműadós határozatok

A gépjárműadó első részletét idén elég április 15-éig befizetniTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink