Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-06-23 09:32:05

BALESETI ÖSSZESÍTŐ VAS MEGYÉBŐL 

 
 Az elmúlt 24 órában történt.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további három, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. június 22-én, a reggeli órákban a 86-os számú főúton, Rimány térségében. Egy zalaegerszegi lakos gépkocsival közlekedett a főúton Zalalövő irányába, amikor haladása során a 38-as kilométerszelvényben az útról letért, majd egy betonhídnak ütközött. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. június 22-én, Celldömölkön. Egy helyi lakos motorkerékpárral közlekedett a Sági utcában, amikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatot követő útszakaszon az útról letért és egy parkoló gépkocsi hátuljának ütközött. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Közlekedési baleset történt 2020. június 22-én, Gencsapátiban, a Hunyadi János úton. Egy szombathelyi lakos gépkocsival közlekedett Szombathely irányából Kőszeg felé, amikor haladása során elvesztette uralmát járműve felett, letért az útról és egy út melletti fának ütközött. Az ütközés következtében a fa egy járdán közlekedő gyalogosra esett. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.   

Személyi sérüléssel járt az a közlekedési baleset is, amely 2020. június 22-én történt a délelőtti órákban, Nádasd és Katafa között. Egy nádasdi lakos segédmotor-kerékpárral közlekedett a Vasút utca felé, amikor kanyarodása során érintőlegesen ütközött egy járműszerelvénnyel. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a motoros könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság



 

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink