Hírek, aktuális / Közlekedési balesetek

2020-11-22 09:47:56
Közlekedési balesetek
 
Az elmúlt 24 órában történt az utakon.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink hét, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. november 21-én, Egyházashollóson. Egy győrszemerei lakos gépkocsival közlekedett Rábahídvég felől Egyházashollós irányába, amikor haladása során a nedves úttesten elvesztette uralmát járműve felett, lehaladt az útról és a mezőgazdasági területen állt meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gépkocsivezető és utasa könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2020. november 21-én, Oszkó külterületén. Egy helyi lakos személyautóval közlekedett Vasvár felől Oszkó irányába, amikor haladása során a 15-ös kilométerszelvényben elvesztette uralmát járműve felett, letért az útról és az árokba borulva állt meg.  Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Vasvári Rendőrkapitányság.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!


… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink