Hírek, aktuális / Közlekedési baleset

2020-10-27 09:42:14
Közlekedési baleset

Az elmúlt 24 órában történt az utakon.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Munkatársaink további hat anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél is helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2020. október 26-án, a 76-os számú főúton. Egy vértesacsai lakos gépkocsival közlekedett Zalaegerszeg irányába, amikor haladása során a 76-os kilométerszelvényben későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt lassító gépkocsit és a hátuljának ütközött. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben egy személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

A romló látási viszonyok komoly veszélyforrásnak számítanak, ezért különösen fontos a láthatóság és a járművek kivilágítása.

A balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet azzal, ha a közlekedésük során a szabályokat betartják, egymásra odafigyelnek, türelmesek, toleránsak és empatikusak egymással.  
Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

… hogy mindenki hazaérjen!Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-11-23 19:27

Mától lehet pályázni elektromos kerékpárokra

2021. október 29-igTovább

2020-11-23 19:00

Idősek vásárlási sávja

A legfonotsabb részletekTovább

2020-11-23 10:53

Így vásároljunk mobiltelefont idős hozzátartozóinknak karácsonyra

A pandémia az idősek digitalizációját is gyorsítottaTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink