Hírek, aktuális / Kick-box Utánpótlás Országos Bajnokság

2019-06-03 21:21:25
Szombaton zajlott Dorogon a Kick-box Utánpótlás Országos Bajnokság, amely a versenyszezon utolsó lehetősége, hogy versenyzőink kvalifikálhassanak a 2019-es Kick-box Válogatottba és indulhassanak az Európa Bajnokságon.
A kick-boxban is pontszerző versenyeken kell bizonyítani a versenyzőknek, hogy alkalmasak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Válogatottba és képviseljék országunkat a Világ- illetve Európa Bajnokságokon.
Szerencsére ezt a sportot is egyre többen űzik, egyre nagyobb figyelmet és -remélhetőleg - támogatást is kap, hiszen idén bekerült az olimpiai játékok közé.
 
Ezen a megmérettetésen 32 egyesület, 233 versenyzője, adott le 390 nevezést. A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 4 versenyzője képviselte egyesülete és Körmend város színeit.
Horváth Szabolcs, kadet-1, -32kg,  light-contactban, és kick-lightban is kiemelt volt, hisz mindkét szabályrendszerben megnyerte Békéscsabán a diákbajnokságot. Ezért nagy eséllyel indulhatott a válogatottságér is folyó küzdelmekben. Szabolcs itt is jól szerepelt, hisz light-contactba a dobogó harmadik helyére állhatott. Míg kick-lightban Ő lett a bajnok. A döntőben még esélyt sem adott debreceni ellenfelének 3:0 arányban Szabolcs kezét emelték a magasba.
Ezzel az eredménnyel bekerült az utánpótlás válogatottba és augusztusban Győrben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságon szurkolhatunk neki.

Papp Huba kadet-1, +47kg, light-contactban és kick-light szabályrendszerben is második helyezést ért el.

Lakosi Márton kadet-2, +69kg, light-contactban és kick-light szabályrendszerben versenyzett és mindkettőben sikerült a dobogó harmadik fokára állnia.
 
 

 
                  Horváth Szabolcs
 
Tóth levente kadet-2, light-contact szabályrendszerben mérettette meg magátŐ sajnos mindjárt az első küzdelmét elveszítette, ezért nem fojtathattatovább a küzdelmeit.
               
 

A tavaszi szezon még egy versenyt tartogat, és utána készülünk az idei év fő versenyünkre az utánpótlás Európa Bajnokságra!
 
20190104_200233.jpg
 
 
 
Köszönjük az egész éves támogatást Körmend Város Önkormányzatának,
a Castrum Sec Kft- nek, és egyéni szponzorunknak, Körmendi Ferum-S Kft- nek !
Kiemelt köszönet jár valamennyi sportolónk, versenyzőnk Családjának, hiszen nélkülük ezek a gyerekek, fiatalok nem állhatnának ma a tatamikon, dobogókon!

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-16 20:02

Kilencvennéggyel ment haza a Fehérvár

Az első félidőben eldöntötte az Egis KörmendTovább

2019-11-15 17:28

Értük fogjuk egymás kezét emberek!

Családi esték a könyvtárbanTovább

2019-11-15 17:21

Városi Televízió műsorajánló

18. Ez történt ... Tovább

2019-11-14 16:48

Országos Rajzfilmünnep

50 ÉVES A MÉZGA CSALÁD!Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink