Hírek, aktuális / Kezdődik a farsangi szezon

2022-01-13 11:29:25
KEZDŐDIK A FARSANGI SZEZON
operett gálával és meseelőadással kezdi az évet az AGORA


Jelmez kavalkáddal indítja a farsangi szezont az AGORA, operett gála és meseelőadás helyszíne is lesz januárban az AGORA - Művelődési és Sportház nagyszínpada.
Idén megújul a MONARCHIA OPERETT produkciója, több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral érkezik január 15-én Szombathelyre a társulat. A pörgős, lendületes gálán a többi között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, A víg özvegy és a Mágnás Miska dallamai is felcsendülnek szombaton 19 órától. Jegyek korlátozott számban még kaphatók.

A Grimm-testvérek szívmelengető története, HAMUPIPŐKE kortalan klasszikusa elevenedik meg az AGORA - Művelődési és Sportházban. A kosztümős előadást január 23-án, vasárnap 11 órakor a PESTI MŰVÉSZ SZÍNHÁZ hozza el Szombathelyre. A jól ismert mese most két mai magyar szerző tolmácsolásában születik újjá. Gyönyörű dalokkal, tehetséges fiatal énekes színészekkel látványos díszletek között újszerű tolmácsolásban láthatják kicsik és nagyok az előadást. A bál díszvendégei lesznek Nagy Jonathan illuzionista és a Savaria TSE táncosai.

Videó ajánló: https://www.youtube.com/watch?v=zxqGzCgshsM&feature=emb_logo

 Jegyek mindkét előadásra elővételben az AGORA – Jegyirodában (Március 15. tér 5., Tel.: 20/502-9351, nyitvatartás: H–P 9.00–17.00 ) válthatók, valamint online a jegy.hu oldalon, illetve a rendezvények előtt a helyszínen.Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2022-01-17 09:10

Telefonos info-vonal elérhetősége

tájékoztatóTovább

2022-01-16 10:02

Eszterházy János - Isten szolgája

A kiállítás 2022, február 12-ig látogathatóTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink