Hírek, aktuális / Kenéz Csaba az Egis Körmend játékosa lett

2020-07-01 20:00
Kenéz Csaba az Egis Körmend játékosa lett
 
Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy egy újabb korosztályos válogatott játékossal bővült csapatunk, az Egis Körmend kerete.

A 18. életévét szeptemberben betöltő, egyes és kettes poszton is bevethető Kenéz Csaba Szombathelyen nevelkedett, közben egy évet Floridában, a Montverde Academy keretei között töltött.
A 191 centiméter magas, 82 kilogramm súlyú játékos három évre szóló megállapodást írt alá klubunkkal.
 
A közvetlen utánpótlásunk munkáját irányító Patai Benjamin a következőket mondta Kenéz Csaba leigazolásával kapcsolatban:
„Nagyon örülök, hogy Kenéz Csaba csatlakozott a klubunkhoz. Egy rendkívül keményen dolgozó és magas játék intelligenciával rendelkező irányító, aki a Falco és a korosztályos válogatott meghatározó játékosa volt. Ezen túl a floridai Monteverde Akadémián is kosarazott, amit magam is jól ismerek, hiszen a szomszédomban volt. Ez az USA egyik legjobb utánpótlásnevelő intézete. Az ő érkezésével is erősítjük az utánpótlás program magas színvonalát, mind az edzéseken, ahol az ország legjobbjai találkoznak nap, mint nap, mind pedig a meccseken. Mert a személyében egy labdabiztos irányító érkezik, aki által más körmendi játékosok átvehetik a pontgyártó szerepet. Ilyen lehet Kiss Mátyás és Benedek valamint Érsek Marcell. A célunk az, hogy továbbra is olyan utánpótlás programmal dolgozzunk, amiből évről évre újabb NB I/A-s tehetségek fejlődhetnek ki. Tavaly már egy nagyon erős gárda állt össze. És ahogyan a vezetőedző is mondta, sokan szeretnének csatlakozni hozzánk más kluboktól is. Elértük azt a szintet, hogy mi válogathatunk, mi pedig csak a legkeményebben dolgozó tehetségeket szeretnénk idehozni.

Csaba ennek teljes mértékben megfelel.

Egis Körmend

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink