Hírek, aktuális / II. Nádudvari Gasztro Kupa

2019-11-11 16:32:19
 
2019. November 9-én a nádudvari Kövy Sándor Általános Iskola sportcsarnokában rendezte meg a Rácz Kickboxing Team immáron a hetedik országos nyílt kick-box versenyét,

 
 a II. Nádudvari Gasztro Kupát.

A kick-box verseny nyílt volt, minden küzdősport megmérettethette magát az utánpótlástól a felnőttekig.
Összesen 330 versenyző, közel 500 nevezést adott le erre az egynapos giga versenyre.
A Castrum Sec-Dinamica SE Körmend 5 versenyzővel 10 nevezéssel érkezett a megmérettetésre.

Horváth Szabolcs egy súlycsoporttal feljebb lépve kadet1 -37kg light-contactban mindjárt az első küzdelme után búcsúznia kellett a további mérkőzéseitől.
Kick-lightban ismét kesztyűt húzott Sághi Botond legyőzésével jutott a döntőbe ahol Sashegyi Olivértől nem sikerült elvenni az első helyet. Szabolcs ezüstérmes lett.

Ugyan ebben a korosztályban és súlycsoportban Andorka Szabolcs első versenyén mindkét szabályrendszerben az első meccsén búcsúzott a versenyzéstől.

Kraller Patrik kadet1 -42kg light-contactban sajnos az első mérkőzése után készülhetett a kick-light szabályrendszerben küzdelmeire. Mezei Tamás legyőzésével lett harmadik helyezett.


Papp Huba kadet1 +47kg light-contactban lépett először tatamira első ellenfelét Megyesi Ákos szegedi versenyzőt 3:0 arányban legyőzte, majd Nádasdi-Vad Tamás állta útját. A bronz csatáért következett egy budapesti ellenfél Szénási István, akit sikerült 3:0 arányban maga mögé utasítani, és léphetett Huba a dobogó 3-ik fokára.
Kick-lightban is kesztyűt húzott, de ott az első mérkőzésén 1:2 arányban alul maradt és ezzel kiesett a további küzdelmekből.

Zana Dominik kadet1 +47kg neki is a light-contact sikerült jobban mint csapattársának. Első két ellenfelét egyhangú pontozással utasította maga mögé így jutott be a döntőbe. A döntőt Nádasdi-Vad Tamás szegedi versenyzővel vívta. Nagyot küzdöttek, ez mindkét versenyzőn meglátszott a következő versenyszámban lévő küzdelmüknél. Dominik Light-contactban ezüstérmes, kick-lightban pedig búcsúzni kényszerült az első mérkőzése után.

Minden versenyzőmmel megbeszéltük a tapasztalatokat, kielemeztük a küzdelmekben történt dolgokat, és a versenyzésüket. A fejlődés útján kitűztük a célokat, és következhet a Mikulás Kupa.

Gratulálok minden versenyzőmnek!

Andorka Imre

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink