Hírek, aktuális / Hét műszaki mentés a hétvégén

2017-12-18 10:26:44
Vas megyében több káresetnél is be kellett avatkozni a tűzoltóknak
 
Szombathelyen, pénteken délután a Zanati út és a várost elkerülő körgyűrű körforgalmú útkereszteződésében egy gépjármű villanyoszlopnak ütközött. A lámpaoszlop kidőlt, és egy benzinkút bejáratát is eltorlaszolta. A műszaki mentést a szombathelyi hivatásos tűzoltók végezték, személyi sérülés nem történt.

Péntek kora este egy mentőautó süllyedt meg a felázott talajon Szombathelyen a Mezei utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók csörlő segítségével a mentőt a szorult helyzetéből kiszabadították, így az ápolt beteggel tovább folytathatta útját a kórházba. Az esetnél nem sérült meg senki.

Pénteken este Őriszentpéteren a Városszeren nagy mennyiségű csapadékvíz gyűlt össze az árokban, veszélyeztetve egy lakóépületet. Az őriszentpéteri önkéntes tűzoltók és az árokból a nagy mennyiségű vizet szivattyú segítségével eltávolították. A műszaki mentés alatt a közúti forgalom fél útpályán szünetelt. Az esetnél személyi sérülés nem történt.

Pénteken este Csepreg közelében egy személygépkocsi az útpályát elhagyva egy körülbelül három méter mély árokba hajtott, majd felborult A csepregi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat munkatársai a két fő könnyű sérültet ellátták. A tűzoltók a járművet áramtalanították, a műszaki mentés ideje alatt a közúti forgalom fél útpályán szünetelt.

Szombaton este egy családi ház pince részében nagy mennyiségű tűzifa égett Szombathelyen a Győzelem utcában. A szombathelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tűzet eloltották. A pincében a tulajdonos nyulakat tartott, amelyek közül az egységek húsz nyulat élve kimentettek, négy nyúl azonban elpusztult. A tűzesetnél személyi sérülés nem történt. 

Vasárnap Sorokpolány és Rábahidvég között egy személygépkocsi az útpályát elhagyva az út melletti árokba hajtott, majd felborult. A közlekedési balesetben az autóban utazó négy emberből hárman könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentők kórházba szállították. A vasvári önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították, majd kerekeire állították.

Vasárnap Szombathelyen a Sági úton egy családi házban csőtörés miatt a vízóra akna tellett fel vízzel. A szombathelyi hivatásos

VAS MKVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-18 15:14

Ovilátogató

Dienes Lajos Katolikus ÓvodaTovább

2024-03-18 11:41

Körmendi bemutatkozó Győrben

"Körmendi fotós szemmel"Tovább

2024-03-18 09:18

Megjelent a Körmendi Híradó

XXII. évfolyam 3. számTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink