Hírek, aktuális / Három tűzeset csütörtökön

2017-12-15 11:10:54
A szombathelyi hivatásos és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói oltották el a lángokat a tűz által érintett helyszíneken.

Kerti hulladékot égettek egy családi ház kiskertjében a Parkerdőben, a Boróka utcában csütörtökön délelőtt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység megállapította, hogy az égetés az önkormányzati rendeletben meghatározott égetési időn kívül történt. A tüzet felszólításra a tulajdonos eloltotta.

Személyautó motortere füstölt Szombathelyen, a Bálványkő utcai parkolóban csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység az autó motorterét felnyitotta, majd hőkamera segítségével átvizsgálta. A tűzoltók tűzre, füstre utaló jelet nem találtak. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Szomszédos Zala megyei településre riasztották a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit csütörtökön este. Kerkáskápolna településen, a Fő tér egyik családi házának szobájában égtek a berendezési tárgyak és a mennyezet. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A tűzhöz a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói mellett a lenti hivatásos és a bajánsenyei önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Fotó:. Illusztráció

VAS MKVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-11-19 11:15

Csákányi László Filmszínház műsora

november 26-igTovább

2019-11-19 06:00

Meghívó

Németh Mária emléktáblájának avatásáraTovább

2019-11-18 19:28

Gyertek velünk Betlehembe

Écsi Gyöngyi karácsonyvárója KörmendenTovább

2019-11-18 12:36

Szervezeti és Működési Szabályzat

Az alakuló ülésen fogadták el a rendeletetTovább

2019-11-17 19:39

Labdarúgó eredmények

két győzelem a hétvégénTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink