Hírek, aktuális / Három tűzeset csütörtökön

2017-12-15 11:10:54
A szombathelyi hivatásos és a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói oltották el a lángokat a tűz által érintett helyszíneken.

Kerti hulladékot égettek egy családi ház kiskertjében a Parkerdőben, a Boróka utcában csütörtökön délelőtt. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység megállapította, hogy az égetés az önkormányzati rendeletben meghatározott égetési időn kívül történt. A tüzet felszólításra a tulajdonos eloltotta.

Személyautó motortere füstölt Szombathelyen, a Bálványkő utcai parkolóban csütörtökön délután. A szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység az autó motorterét felnyitotta, majd hőkamera segítségével átvizsgálta. A tűzoltók tűzre, füstre utaló jelet nem találtak. Az eset kapcsán nem sérült meg senki.

Szomszédos Zala megyei településre riasztották a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit csütörtökön este. Kerkáskápolna településen, a Fő tér egyik családi házának szobájában égtek a berendezési tárgyak és a mennyezet. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A tűzhöz a szentgotthárdi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói mellett a lenti hivatásos és a bajánsenyei önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók több vízsugárral fékezték meg a lángokat, közben egy gázpalackot is kihoztak az épületből.

Fotó:. Illusztráció

VAS MKVI

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2019-07-22 17:31

Szünetel a háziorvosi rendelés

2019. július 26-ánTovább

2019-07-19 05:12

Koszovói válogatott játékos igazolt az Egis Körmendhez

háromszoros szlovén bajnokTovább

2019-07-18 17:34

Rendőrségi felhívás

Szemtanúkat keresnekTovább

2019-07-18 09:41

Rendőrségi hírek

Közlekedési baleset KörmendenTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink