Hírek, aktuális / Eltiltás hatálya alatt vezetett

2020-05-21 09:18:44
Eltiltás hatálya alatt vezetett

A Körmendi Rendőrkapitányság eljárást indított a sofőrrel szemben.


A rendőrök 2020. május 20-án, az esti órákban egy személyautóval közlekedő férfival szemben intézkedtek Rábafüzesnél. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Szigetvári Rendőrkapitányság a járművezetéstől már korábban eltiltotta. A Körmendi Rendőrkapitányság a 32 éves férfival szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított.


A rendőrök ittas vezetésért előállították, büntetőeljárás indult a sofőrrel szemben

A rendőrök 2020. május 20-án, egy személygépkocsival közlekedő 39 éves férfit igazoltattak Körmend térségében. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A személy a helyszíni intézkedés során a vezetői engedélyét sem tudta átadni a rendőröknek, mivel azt nem tartotta magánál. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

… hogy mindenki hazaérjen!
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2020-06-06 10:30

Gyorshajtók a 88-as számú főúton

Újabb felelőtlen járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrökTovább

2020-06-06 10:18

Mobilapplikáción is elérhető

a NAV Online Számlázó programjaTovább

2020-06-06 09:32

3990 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma

és elhunyt 3 idős, krónikus betegTovább

2020-06-06 08:24

Megszűnt a határellenőrzés

a magyar-szlovák és a magyar-osztrák határonTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink