Hírek, aktuális / Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság

2018-07-16 09:06:20
Az elmúlt 24 óra eseményei.
 
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további négy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. július 15-én, Sé belterületén. Egy 30 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Szabadság utcában, amikor elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba csapódott. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben a gépjármű vezetője könnyű, míg utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Egy 44 éves őriszentpéteri férfi 2018. július 15-én személyautóval közlekedett Ivánc felől Csákánydoroszló irányába, amikor haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban elveszítette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba hajtott. Az autó az ütközés következtében felborult, vezetője pedig az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek, továbbá a szabályokat betartva, járműveik sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

A rendőrök 2018. július 15-én a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították azt a hat személyt, akik az intézkedést megelőzően – előzetes szóváltást követően – kölcsönösen bántalmazták egymást Körmenden. Egy zalaegerszegi, egy olaszfai és négy körmendi lakos vitája fajult el olyannyira, hogy közülük volt, aki a nála lévő bottal ütötte meg a másikat. A dulakodás következtében egy körmendi és egy olaszfai lakos könnyű sérüléseket szenvedett. A nyomozók a 26 éves F. Vilmost, a 30 éves K. Máriát, a 37 éves B. Norbertet, a 40 éves H. Gyulát, a 43 éves F. Zsoltot és az 56 éves F. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink