Hírek, aktuális / Családi Nap

2018-07-16 11:06:25
Sajnos nincs saját közösségi tere a Castrum Sec-Dinamica Sportegyesület Körmend Kick-box szakosztályának. Ezért évente kétszer szerveznek közös programot családi nap elnevezéssel. Ezekre a rendezvényekre természetesen szeretettel várják az egyesület tagjainak a testvéreit, szüleit, nagyszüleit. Ezen kívül nagyban hozzájárul a közösség összekovácsolódásához, és a felkészülést is segíti, az egyesületi tábor, amit az őrségben tartanak. Mindkét program mindig nagy élményekkel szolgál a közösség tagjainak.


 
Ez az idén sem volt másképp az első családi nap alkalmával. Nagy létszámmal utazott a Castrum Sec- Dinamica SE Körmend, a zalaszántói Sztúpához. Ott buddhista szerzetes kalauzolta, és nagyon sok érdekes információt adott át az egyesület tagjainak, és családtagjainak. Ezt követően egy szertartáson vehettek részt, ahol még jobban átélhették a lelki békét és a megnyugvást. Egyfajta meditációt is eszközöltek eközben, ami szintén segíti az egyesületben folyó munkát. A helyi vendéglátó egységben, jó hangulatban, közös ebédet fogyasztottak el. Mivel közel voltak a magyar tengerhez, ezért a következő programot a Balatont nyújtotta egy kiadós fürdéssel.
 
Az egyesület október elején indít kezdőknek edzéseket. Mindenkit szeretettel várnak, 7-éves kortól, lányokat, fiukat, hölgyeket, urakat. Azokat is akik nem szeretnének a versenyzéssel foglalkozni, akik a mozgás szeretete, és az egészségük megőrzése miatt választanák ezt a nyugdíjas korban is végezhető testmozgást.
Amennyiben szeretnétek egy jó csapathoz tartozni, akkor válasszátok a Castrum Sec-Dinamica SE Körmend, kick-box szakosztályát.

Andorka Imre

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-20 08:22

Egy nap azért, hogy később még sok legyen

Ismeretátadó, egészségmegőrzési tanácsokTovább

2024-04-20 08:13

Palavesszőtől a digitális tábláig

kiállításnyitóTovább

2024-04-20 08:10

50 éves jubileumi gála

MeghívóTovább

2024-04-20 08:07

Sok kicsi sokra megy

SZJA 1 %Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink