Hírek, aktuális / Balesetek Vas megye útjain

2019-09-29 11:48:52
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy, súlyos és három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Munkatársaink további kettő, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél helyszíneltek.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. szeptember 28-án, Szentgotthárdon. Egy helyi lakos kerékpárral közlekedett a Rákóczi Ferenc utcában. Haladása során a József Attila utca kereszteződésébe behajtott és kanyarodása közben nekiütközött egy, ott közlekedő gépkocsinak. A biciklis a baleset során – az elődleges orvosi vélemény szerint – súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2019. szeptember 28-án, Sárváron. Egy ikervári lakos személyautóval közlekedett a Nádasdy Ferenc utcában, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott az Árpád utca kereszteződésébe, ahol összeütközött egy, ott közlekedő kerékpárossal. A balesetben a biciklis az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Könnyebben megsérült annak a tehergépkocsinak a vezetője, aki 2019. szeptember 28-án szenvedett balesetet, a 8-as számú főúton. Egy zalaegerszegi lakos személygépkocsival közlekedett Duka felől Vasvár irányába, amikor haladása során a főút 120-as kilométerszelvényénél későn észlelte az előtte haladó járműszerelvényt és nekiütközött. Az ütközés következtében átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekicsapódott a vele szemben közlekedő tehergépjármű elejének. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Könnyű sérüléssel járó baleset történt, 2019. szeptember 29-én, a hajnali órákban, a 87-es számú főúton. Egy szombathelyi lakos autójával közlekedett Szombathely felől Gencsapáti irányába, amikor haladása során a főút 33-as kilométerszelvényénél elvesztette uralmát járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, lesodródott az útról és a vízelvezető árokba borulva állt meg. A balesetben a sofőr és az utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen!


Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-24 16:00

Made In Hungária Musical Körmenden

Magyarock DalszínházTovább

2024-04-24 11:09

Holnap kinyit a Körmendi Mozi

A moziban csütörtöktől vasárnapig lesznek vetítésekTovább

2024-04-23 09:21

Változást akarnak a városért

Jelöltek, programismertetőTovább

2024-04-23 09:09

Gyermek és Ifjúsági Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink