Hírek, aktuális / Az Egis és a Körmend név 2018-ra is összeforrt

2017-12-24 09:29:06
Az Egis Gyógyszergyár Zrt. és az Egis Körmend kosárlabdacsapat december 23-án, az esztendő utolsó hazai bajnokija előtt újította meg névszponzori együttműködését a Körmendi Városi Sportcsarnokban.

Az Egis 2013 decembere óta, immár ötödik esztendeje a körmendi kosárlabdacsapat névadó szponzora, amely azóta az Egis Körmend nevet viseli.

Az Egis – azzal együtt, hogy a város egyedüli hagyományos, nagy foglalkoztatója, hiszen több mint 700-an dolgoznak a körmendi gyáregységében – jóval több Körmenden, mint munkáltató: kiemelt támogatója a város fejlődésének és civil kezdeményezéseinek.

A gyógyszergyár jelmondatának – „Egis - Egészség. Élet. Minőség” – jegyében vette nevére a körmendi kosárlabdacsapatot, mely a névadó szponzori szerződés 2017-es megújításakor vezette a tabellát a magyar kosárlabda bajnokságban csoportjában, az Alpok-Adria Kupában, és megkezdte második csoportkörét a FIBA Europe Cup sorozatában, melyben egy éve a legjobb 16 mezőnyéig jutott. A csapat listavezetőként biztos résztvevője a Magyar Kupa idei nyolcas döntőjének.

Az elmúlt 4 évben, mióta a gárda Egis Körmend néven szerepel, folyamatos, dinamikus fejlődés tapasztalható, nem csak a szakmai és a csapat körüli munkában, de az eredményekben is. A kiszámítható és biztonságos anyagi háttérnek köszönhetően a klub 2016-ban megszerezte története hetedik Magyar Kupa trófeáját és az elmúlt két esztendőben a bajnoki elődöntőig jutott. Eredményei feljogosították a csapatot arra, hogy folyamatosan jelen legyen a nemzetközi porondon is, ahol egyre eredményesebben teljesít. Ezt az említett tavalyi sikersorozat is igazolja, melyben a második körből csoportgyőztesként lépett tovább az együttes.

A névadó szponzoráció megújításáról szóló szerződést dr. Hodász István, az Egis vezérigazgatója és a csapat tulajdonosa, Zsebe Ferenc, ügyvezető írta alá.

Az eseményen jelen volt Bebes István, Körmend polgármestere is, aki személyesen is sokat tett a megállapodás újbóli megkötéséért.

A szurkolókat az újabb egy éves együttműködésről az Atomerőmű SE elleni találkozó előtt tájékoztatták. A mérkőzést követően ismét megrendezték a hagyományos Sportkarácsonyt, amelyen együtt ünnepelhettek a szurkolók a játékosokkal, a klub munkatársaival.

Forrás: bckormend.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-04-18 16:59

A jáki Szent György-templom megáldása

2024. április 21-énTovább

2024-04-18 16:20

Kosárlabda Diákolimpia Országos Elődöntője Körmenden

Továbbjutott az Olcsai csapataTovább

2024-04-18 15:56

Áramszüneti tájékoztató

Új fogyasztó bekötéseTovább

2024-04-18 10:42

Szavalóverseny a Költészet Napja alkalmából

Nevezési határidő: április 22.Tovább

2024-04-18 10:34

Gyermek Művészeti Fesztivál

2024. április 23-24.Tovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink