Hírek, aktuális / Aknába esett férfit mentettek

2020-07-24 08:41:28
Aknába esett férfit mentettek, közútra dőlt fát távolítottak el, közlekedési balesethez vonultak a tűzoltók
.
Összesen három ember sérült meg a káreseteknél

Nyárfa dőlt a közútra Halogy és Csákánydoroszló között, forgalmi akadályt képezve. A körmendi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát eltávolították, a forgalmi akadályt megszüntették. Személyi sérülés nem történt.

Akácfa dőlt Vasváron a Nagymákfai útra az útra, fél útpályát elzárva. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát feldarabolták és az úttestet letakarították. A káresetnél nem sérült meg senki.

Négy méter mély aknába esett egy ember Szombathelyen, a Hunyadi úton egy építkezésen. A szombathelyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen alpintechnikai módszerrel, mentőhordágy és tűzoltó létra segítségével emelték ki a sérültet, akit a mentők kórházba szállítottak.

Veszélyesen megdőlt egy fa Körmenden a Bástya utcában, veszélyeztetve a gyalogos közlekedést. A körmendi hivatásos tűzoltók magasból mentő tűzoltó gépjármű és motoros láncfűrész segítségével a fát feldarabolták a veszélyhelyzetet megszüntették. A káresetnél személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött Hosszúperesztegen a Rákóczi utcában. A járműveket a helyi önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltói áramtalanították, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom fél pályán haladt.
 
Forrás: vas.katasztrofavedelem.hu

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink