Hírek, aktuális / AGORA Savaria Filmszínház műsora

2019-12-31 09:10:34
AGORA–Savaria Filmszínház a Facebookon is:
http://www.facebook.com/AgoraSavariaFilmszinhaz

AGORA–SAVARIA FILMSZÍNHÁZ Mártírok tere Tel: 94/312-280
Az ART-MOZI az EUROPA * CINEMAS és az ART Mozik Nemzetközi Szövetségének tagja.
2020. január 2-8.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.
(KN) Korhatár nélkül megtekinthető, (6) 6 éven aluliak számára nem ajánlott (12) 12 éven aluliak számára nem ajánlott, (16) 16 éven aluliak számára nem ajánlott, (18) 18 éven aluliak számára nem ajánlott.
Helyár: 1.200 Ft Diákok, nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékkal élők részére 1.000 Ft
Szent Márton kártyával 20% kedvezmény Pénztárnyitás az első előadás előtt fél órával.
A műsor- és teremváltoztatás jogát fenntartjuk. H É T F Ő N M O Z I N A P : minden jegy csak 1.000 Ft!

Részletes műsor: www.savariamozi.hu
ONLINE JEGYFOGLALAS: JEGYFOGLALAS.SAVARIAMOZI.HU
Január 2-án és 3-án 18:05-kor, január 4-én 19:00-kor, január 5-én 19:45-kor, január 6-án, 7-én és 8-án 20:15-kor


Tőrbe ejtve (12)
szinkronizált amerikai krimi-vígjáték, 130 perc
A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb tiktokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.



Január 4-én 17:10-kor, január 5-én 15:40-kor
Családból is megárt a sok (12)
szinkronizált francia vígjáték, 100 perc
Marilou és Philippe végre elérte a korkedvezményes nyugdíj időpontját, és már alig várják, hogy kettesben Portugáliába költözzenek. Végre eljöttek a nyugodt, idilli nyugdíjas évek, amikor több idejük lesz magukra. Legalábbis ők így gondolták. Csak eggyel nem számoltak: a minduntalan szívességet és az idejüket kérő családtagjaikkal. Hol a lányuk válik, hol az unokákra kell vigyázni, vagy értük menni az iskolába, tanfolyamra, szakkörre. A család pedig egyre újabb és újabb feladatokat oszt a hirtelen időmilliomossá váló nagyszülőknek, akiknek egyre furfangosabb kifogásokat kell kitalálniuk, hogy ne mindig hozzájuk forduljanak segítségért. A portugál aranyévek pedig minden telefonhívással és csöngetéssel egyre messzebbre kerülnek.



Január 6-án és 7-én 14:40-kor
Különleges életek (12)
szinkronizált francia vígjáték, 114 perc
Bruno és Malik közel húsz éve egy különleges feladatnak szentelik életüket. Olyan hátrányos helyzetű fiataloknak igyekeznek segítséget nyújtani, akik autizmussal élnek. Minden gyermek más és más területen küzd nehézségekkel, így mindegyikük kezelése egyedi módszereket kíván, melyek olykor szélsőségesek, de leginkább rendkívül szerethetők és a mulatságosak.
Január 2-án, 3-án és 4-én 15:40-kor, január 5-én 17:25-kor, január 6-án és 7-én 17:00-kor, január 8-án 16:55-kor
Macskák (12)
szinkronizált amerikai-angol musical, vígjáték, dráma, 120 perc
A MACSKÁK meglepő és szenzációs filmes adaptációja Andrew Lloyd Webber közkedvelt musical-sikerének, és T.S.Eliot verseinek a Macskák könyvéből. Az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány) lenyűgöző új technológia segítségével alakítja át előadóit, akik az úttörő Wayne McGregor koreográfiáit táncolják el. A történetet Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra.




Január 2-án, 3-án és 4-én 13:45-kor, január 5-én 13:15-kor, január 6-án, 7-én és 8-án 16:45-kor
Kémesítve (12) (2D)
szinkronizált  amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, 102 perc
Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.




Január 5-én 15:20-kor
Kémesítve (12) (3D)
szinkronizált  amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, 102 perc


Január 2-án, 3-án 20:30-kor, január 4-én 21:20-kor, január 6-án, 7-én és 8-án 18:40-kor
Jexi - Túl okos telefon (16)
szinkronizált amerikai vígjáték, 84 perc
Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája. Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy akaratos mesterséges intelligenciát is kézhez kap, Jexit. A női hangon operáló telefon, egyszerre tanácsadó, asszisztens, és lélekbúvár, és bár minden lehetséges módon megszívatja Philt, mégis sikerül visszaráznia őt az életbe. Ám amikor a srác végre egy barátnőre is szert tesz, és kezdené magát függetleníteni a mobiljától, a felbőszült program egy technikai rémálommá válik…




Január 6-án és 7-én 14:40-kor
Portré a lángoló fiatal lányról (16)
feliratos francia romantikus dráma, történelmi film, 119 perc
Héloïse-ról (Adèle Haenel) portrét rendel grófi családja, hogy a festmény segítségével házasítsák ki. A fiatal lány viszont nem akarja elveszíteni a szabadságát, mindent megtesz a kényszerházasság ellen, így a Bretagne-i szigetre érkező festőnő, Marianne (Noémie Merlant) társalkodónőnek adja ki magát, hogy megfigyelhesse a vonásait. A közös séták során Marianne-nak nemcsak arra kell vigyáznia, hogy Héloïse előtt ne derüljön ki az igazi feladata, de egyre nehezebben tud ellenállni a lány vonzerejének is.



Január 2-án, 3-án és 4-én 18:00-kor
Star Wars: Skywalker kora (12) 3D
szinkronizált amerikai sci-fi, akciófilm, családi kalandfilm, 155 perc
A Lucasfilm és J.J. Abrams rendező újra egyesíti erejét, hogy elrepítse a közönséget egy messzi-messzi galaxisba a Star Wars: Skywalker korában. A Skywalker saga lenyűgöző befejezésében új legendák születnek, és megvívják a végső csatát a szabadságért.



Január 2-án, 3-án és 4-én 20:45-kor, január 5-én 19:45-kor, január 6-án és 7-én 19:25-kor, január 8-án 19:15-kor
Star Wars: Skywalker kora (12) 2D
szinkronizált amerikai sci-fi, akciófilm, családi kalandfilm, 155 perc



Január 2-án, 3-án és 5-én 14:00-kor, január 4-én 15:30-kor
Shaun, a bárány és a farmonkívüli (6)
 angol-amerikai-francia animációs vígjáték, kalandfilm, 86 perc
Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg.




Január 2-án és 3-án 15:45-kor, január 4-én 13:15-kor, január 5-én 17:30-kor
Jumanji - A következő szint (12) 2D
szinkronizált amerikai családi kalandfilm, 114 perc 
Játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…




EZÜSTKOR FILMKLUB (jegyár: 700 Ft)
Január 8-án 15:00-kor
Drakulics elvtárs (16)
magyar vígjáték, 95 perc
A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek. 70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után. A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik. Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

Eseménynaptár

Hírek, aktuális

2024-03-29 09:47

Húsvétváró Családi Medvehagyma-Nap

a Csehi hegyen március 30-ánTovább

2024-03-29 09:44

II. Hódfesztivál

HegyháthodászTovább

2024-03-28 15:26

Megnyitja kapuit a Jeli Varázskert

2024. március 29-énTovább

2024-03-28 10:06

Óperenciás meseillusztrációs pályázat

Körmendi sikerekTovább

További hírek

Kövessen minket Facebookon is Felhívások Értesítések

Partnereink