sortáv

Közlekedési balesetek

droszler | 2017. december 05 09:53:20 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy halálos és két súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül három, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Mint arról beszámoltunk, közlekedési baleset történt a Sárvárról kivezető Celli úton. Egy személygépkocsival közlekedő celldömölki férfi Sitke irányába tartott, amikor az előtte haladó személygépkocsi előzésébe kezdett. A manőver során az Audi megcsúszott és egy, a szemközti sávban közlekedő Fordnak ütközött. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint három személy súlyos, két személy pedig könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Mint arról hírt adtunk, teljes útlezárás mellett helyszíneltek munkatársaink a 87-es számú főútvonalon történt baleset miatt. A helyszíni szemle adati szerint feltehetően későn észlelte az előtte, vele azonos irányban, lépésben haladó járműveket az a debreceni férfi, aki annak érdekében, hogy az előtte közlekedő járművel történő ütközést elkerülje, hirtelen balra kormányzott, azonban ennek során BMW típusú személygépkocsijával egy vele szemben közlekedő Fiatnak ütközött. Ezt követően pedig egy, a kocsisorban várakozó Suzukinak csapódott. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint két személy súlyosan, két személy pedig könnyebben sérült.

 

Az illetékes rendőrkapitányságon büntetőeljárás keretében vizsgálják a balesetek körülményeit.

 

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét a passzív biztonsági eszközök használatának fontosságára. Továbbá kérjük, hogy a mindenkori időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! Számoljanak azzal, hogy a téli hónapok velejárói a csúszós utak és a változó időjárási tényezők.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság