sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. december 04 10:01:49 | bünügy |

Egy osztrák állampolgárt állítottak elő a rendőrök az egyik szombathelyi vendéglátó egységből, mivel szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit 2017. december 3-án. Munkatársaink a 49 éves férfit kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Három gépjárművezetővel szemben merült fel a gyanú az elmúlt 24 órában, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé.

Két férfit a megyeszékhelyen ellenőriztek munkatársaink. Egyikük nem rendelkezett járművezetői engedéllyel, ezért vele szemben a büntetőeljárás mellett szabálysértési eljárás is indult, a másik sofőrrel szemben – vezetői engedélye elvétele mellett – büntetőeljárás indult.

A harmadik, egy vasegerszegi férfi pedig egy közlekedési balesetet követően akadt fenn az ellenőrzésen. A 84-es számú főútvonalon Zsédeny felől Sárvár irányába tartott járművével, amikor a főút 70+400-as kilométerszelvényénél, egy balra ívelő kanyarban lesodródott az úttestről és az árokba csapódva állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Vele szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság