sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. december 03 10:02:07 | bünügy |
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén két, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

Személygépkocsijával lesodródott az útról, majd egy lakóház betonkerítésének ütközött egy helyi férfi Magyarlakon. A sofőr a balesetet követően lakóhelyére távozott, ahol a Körmendi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, majd előállították. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Egy személygépkocsival közlekedő helyi férfit ellenőriztek munkatársaink Szelestén, majd ezt követően előállították a Sárvári Rendőrkapitányságra.

Az intézkedések során kiderült, hogy a sofőrök járművezetői engedély nélkül közlekedtek és az alkalmazott alkoholszonda mindkét esetben pozitív értéket mutatott. Ezért velük szemben a szabálysértési eljárás mellett büntetőeljárást is indított az illetékes rendőrkapitányság.

A szolgálatban lévő állomány egy helyi lakost fogott el a megyeszékhelyen, akinek a körözését a Szombathelyi Járásbíróság lopás elkövetése miatt korábban elrendelte. A 20 éves nőt munkatársaink őrizetbe vették.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság