sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. november 20 09:48:23 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű és egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további egy, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2017. november 19-én, Szombathelyen. Egy 64 éves kámi férfi személygépkocsival közlekedett a Rohonci úton, amikor haladása során áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy másik, forgalmi okok miatt álló gépjárműnek. Az ütközés következtében mindkét autó a gyalogjárdára csapódott. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint három személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2017. november 19-én egy személygépkocsival közlekedő férfit igazoltattak Körmenden. Az intézkedés során a Vasalján élő sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság