sortáv

Baleseti összesítő

droszler | 2017. november 18 10:45:08 | bünügy |

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy halálos kimenetelű, egy könnyű és három súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül munkatársainknak – az elmúlt 24 órában – további hat, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, halálos kimenetű közúti közlekedési baleset történt 2017. november 17-én 17 óra 18 perckor a 8-as számú főúton. Egy helyi férfi biciklivel szándékozott áthaladni a Csákánydoroszló települést átszelő 8-as számú főúton, amikor a kihelyezett közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy, Körmend felől Gasztony irányába és egy, Gasztony felől Körmend irányába közlekedő személygépkocsival. A balesetben a kerékpáros férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Kép

A gyalogosok és a kerékpárosok a közúti közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, ezért kérjük az úton lévőket, hogy tanúsítsanak fokozott odafigyelést egymás iránt!

Egy kertai férfi 2017. november 17-én személygépkocsival közlekedett a 834-es számú úton, Sitke felől Sárvár irányába, amikor az előtte haladó munkagép előzése során összeütközött a szemközti sávban közlekedő másik gépjárművel. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben három személy súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Kép_Sitke

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság