sortáv

Helyi hírek Másik járműre kiállított rendszámmal közlekedtek

droszler | 2017. szeptember 22 08:56:01 | |
Szombathelyen ellenőriztek munkatársaink egy hatósági jelzés nélküli személygépkocsit és annak 39 éves helyi vezetőjét 2017. szeptember 21-én. Az intézkedés során a járműből egy, nem a gépkocsihoz kiállított forgalmi engedély és három különböző rendszám került elő. N. Gábort munkatársaink előállították és kihallgatták.
 

Egy Seat típusú gépkocsira adta ki a hatóság azt a rendszámot, amelyet egy Fiat típusú tehergépkocsin találtak a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 21-én. A járművet és annak 25 éves vezetőjét Vönöckön ellenőrizték a rendőrök. Az intézkedés során az is kiderült, hogy K. Dávid járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A pápai férfit előállították és kihallgatták.

Mindkét esetben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az illetékes rendőrkapitányság. A pápai férfivel szemben ezen kívül – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt is eljárás indult.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság