sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. szeptember 10 09:15:07 | bünügy |
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában. Munkatársaink ezen kívül tizenhárom személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Mint arról hírt adtunk, két személygépkocsi ütközött a 84-es számú főútvonal 79-es kilométerszelvényénél 2017. szeptember 9-én. Az előtte haladó jármű előzésébe kezdett egy, Hegyfalu felől Sopron irányába személygépkocsival közlekedő férfi. A szemközti sávban Sárvár felé tartó Hyundai személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében az útpadkára húzódott, majd elveszítette uralmát járműve felett és egy vele szemben közlekedő személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében a Hyundai vezetője az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. A Sárvári Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A szolgálatot ellátó állomány ezen kívül két személyt fogott el, közülük egy főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Továbbá három járművezetővel szemben merült fel a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ültek volán mögé. Mindhárom esetben – vezetői engedélyük elvétele mellett – ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság