sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. augusztus 18 10:45:44 | |
Tettlegességig fajult a vita három szakonyi és négy helyi férfi között 2017. augusztus 17-én, Szombathelyen. A férfiak közötti nézeteltérés olyannyira elmérgesedett, hogy a három férfi tettleg is bántalmazta vitapartnereit. Az eset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint –két személy könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök az elkövetőket előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Szombathelyi Rendőrkapitányság az ügyben – őrizetbe vételük mellett – csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A járőrök 2017. augusztus 17-én egy 42 éves, személygépkocsival közlekedő szombathelyi lakost igazoltattak Kőszegen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Kőszegi Rendőrkapitányságra előállították. A sofőrrel szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

  A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, ha autóba ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától!

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság