sortáv

FELHÍVÁS a körmendi csónakfelvonulásra!

droszler | 2017. július 20 19:39:35 | körmendi hírek |


FELHÍVÁS

a körmendi csónakfelvonulásra!

2017. augusztus 19.

Körmend Város Önkormányzata és a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és Könyvtár 2017- ben is megrendezi az immár hagyománnyá vált augusztus 19-i csónakfelvonulást. Nemzeti ünnepünk alkalmából idén is városunk egyik ikonikus helyén, a Rába-parton gyűlünk össze több ezer honfitársunkkal közösen, hogy megemlékezzünk államalapító királyunkról, Szent Istvánról, valamint, hogy megszegjük és körbekínáljuk a vízen érkező új kenyeret.

A hagyományokhoz méltó megvalósítás érdekében felhívással fordulunk városunk és vonzáskörzetének azon lakóihoz, közösségeihez, társaságaihoz, akik hajlandók részvételükkel színesíteni a csónakfelvonulás jeles eseményét.

Mint már megszokhatták, a felvonulás kulturális értéke mellett jelentős reklámértékkel is bír, hiszen idén is felolvasásra kerülnek azok a legfontosabb, előre leegyeztetett információk (csónak készítője, szervezet, termék, szolgáltatás bemutatása, települési adatok, kulturális kapcsolódások), melyeket az indulók érdemesnek tartanak megosztani a több mint tízezer érdeklődővel.

Reméljük, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is szép számmal csatlakoznak felhívásunkhoz, hogy közösen ünnepelve erősítsük városunk tradícióit, közösségi életét, hogy együtt tegyük még látványosabbá ezt a jeles eseményt.

A díszítéshez intézményünk 15.000,-Ft támogatással járul hozzá, amelyet számla ellenében áll módunkban kifizetni.

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a mellékelt „jelentkezési lap”-on és juttassák el a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum és könyvtár címére (9900, Körmend, Berzsenyi u. 11.) 2017. augusztus 10-ig.

Jelentkezzenek Önök is a csónakfelvonulásra, ünnepeljünk és emlékezzünk közösen!


A felhívást és a jelentkezési lapot letöltheti ide klikkelve