sortáv

Rendőrségi hírek

droszler | 2017. május 18 11:12:23 | bünügy |
Egy személygépkocsival közlekedő apátistvánfalvai lakost ellenőriztek munkatársaink Szentgotthárdon 2017. május 17-én. Az intézkedés során kiderült, hogy a gépkocsi rendszámát a hatóság egy másik járműre adta ki, ezért a 28 éves férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

 

Egy szentgotthárdi és egy helyi lakos között alakult ki szóváltás Vasszentmihályon 2017. május 17-én. Az 51 éves férfi és az ugyancsak 51 éves nő közötti vita tettlegességbe torkollott, az asszony lökdöste a férfit és a ruházatát is megtépte. Munkatársaink előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, akivel szemben garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

 

Két, személygépkocsival közlekedő helyi férfit állítottak meg munkatársaink Celldömölkön 2017. május 17-én. Az intézkedés során a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a 40 éves és az 52 éves férfivel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság