sortáv

Közlekedik a család

droszler | 2017. április 20 11:17:01 | közérdekü |

M E G H Í V Ó

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága egy országos program keretében ez évben is megrendezi a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőt. A már évek óta népszerű megmérettetés elsősorban a biztonságos és balesetmentes közlekedést célozza, a szülői példamutató magatartásra és a családi közösség nevelő erejének fontosságára irányítja a figyelmet.

A verseny időpontja: 2017. május 20., 10.00 óra és 15.00 óra között.

 A verseny helye: Végh Autóház Kft. (Szombathely, Csaba út 10.).

 A jelentkezési feltételek: azon családok jelentkezhetnek, amelyek legalább egy, hat és tizenhét év közötti gyermeket nevelnek és legalább az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás vezetői engedéllyel.

 Jelentkezni lehet a www.kozlekedikacsalad.hu internetes honlapon, vagy a vetélkedő napján, a helyszínen.

 A teljesítendő feladatok között elméleti és gyakorlati (ügyességi pálya teljesítése, városi útvonal teljesítése gépjárműoktató mellett) versenyszámok is szerepelnek, illetve a játékos, szórakoztató feladatok is a megmérettetés részét képezik.

 A megyei döntőn legjobb helyezést elérő család képviselheti Vas megyét a 2017. június 10-én és 11-én, Budapesten megrendezésre kerülő országos döntőn.

Érdemes a legjobban teljesíteni, hiszen az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Rapid Spaceback típusú személygépkocsi lesz. Emellett további értékes nyeremények is várnak még a versenyzőkre!

 A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szeretettel várja a versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, magukat megmérettetni vágyó családok jelentkezést!